PRIČETEK SEZONE TUDI ZA ČLANSKO EKIPO

DSC_2640

PRIČETEK SEZONE TUDI ZA ČLANSKO EKIPO

V soboto, 06.10.2018 z ligo pričenja tudi članska ekipa, malce spremenjena, ampak še naprej pod taktirko trenerja Agrona Šefketija.

Prvi nasprotnik naše ekipe bo RD Jadran 2009 Hrpelje – Kozina. Ekipa, ki se je v pretekli sezoni uspela obdržati v 1.B DRL, potem pa so na koncu sezone RZS obvestili, da iz lige izstopajo, tik pred pričetkom letošnje sezone, pa so se prijavili za nastopanje v 2.A DRL.

Poleg RD Jadran, bodo nasprotniki članske ekipe še RK Grosuplje in MRK Ljubljana, ki sta v lanski sezoni izpadla iz 1.B DRL, bo pa tema ekipama prav gotovo poglavitni cilj, da se ekspresno vrneta v ligo višje. Poleg omenjenih treh ekip, se bodo naši fantje borili še proti: RK Metlika, RK Kronos, RK Sevnica, RK Arcont Radgona, RD Moškanjci – Gorišnica in pa seveda proti drugemu gorenjskemu predstavniku, združeni ekipi RK Cerklje – Radovljica. Gorenjski derbi, prav gotovo tekma, ki bo pomenila nekaj več, bo na sporedu 08.12.2018 v naši dvorani.

Kaj pa sestava naše ekipe? Kot že povedano, trenerski štab ostaja enak, glavni trener je Agron Šefketi, trener vratarjev Matej Kejžar in vodja moštva Igor Dražetič. Uveljavljena trojica, ki bo »poveljevala« moštvu, ki je skoraj identičen lanskemu. Od aktivnega tekmovanja se je poslovil edino vratar Anže Kavčič, zato je na njegovo mesto stopil Jan Tomac Teržan, ki je prišel na posojo iz Škofje Loke. Po poškodbi se je vrnil Matej Tušek, želimo pa si, da se po poškodbi rame čim prej vrne tudi Kristjan Bradač, ki trenutno ravno opravlja rehabilitacijo.

Ostali člani ekipe ostajajo, pridno trenirajo že od sredine avgusta, odigrali so že nekaj prijateljskih tekem (JZR turnir Železniki, turnir Cerklje), kjer je bilo v ospredju uigravanje ekipe, izostali pa niso niti rezultati. Vendar prijateljske tekme so eno, ligaške tekme pa drugo. Zato si želimo že na prvi tekmi v domači dvorani pokazati, da tudi v letošnji sezoni, vsaj doma, ne bomo zlahka oddajali nepotrebnih točk. Vse to pa bo seveda veliko lažje ob polnih tribunah, zato vabljeni že sedaj, da se 06.10.2108 ob 19.00 uri vidimo v Športni dvorani.