Zmaga na gostovanju v Logatcu

ROKOMET-16-4R

RK Kronos – RD Alples Železniki 29:37 (14:23)

Logatec, športna dvorana, gledalcev 50; sodnika Košir Boris, Sintič Boris

RK Kronos: Komar, Stojanov 2, Jereb 5, Korošec 4, Breznikar 1, Kitič 7, Cigale 7, Grojzdek, Gale, Jurkovič, Valentinčič, Dragar 2, Hočevar 1. Trener: Stanič Mladen

RD Alples: Gartner, Korošec 10, Gortnar, Kavčič 1, Marin 3, Prezelj 3, Žagar 9, Kutin 1, Rant, Šmid, Božnar, Arman 7, Bogataj 1, Stojanovič 2, Kavčič. Trener: Agron Šefketi

Sedemmetrovke: RK Kronos 4(4), RD Alples 1(3)
Izključitve: RK Kronos 5, RD Alples 11

Zmaga na gostovanju v Logatcu

Po slabi predstavi v prejšnjem krogu na domači tekmi, je bila želja na gostovanju v Logatcu le ena: zmaga. Ne glede na pogled na lestvico, velja gostovanje v Logatcu za eno težjih, saj v njihovi dvorani ni dovoljena uporaba smole, kar našim igralcem, ki jo običajno uporabljajo še preveč, nikakor ne ustreza in temu dejstvu so bili prilagojeni tudi treningi skozi teden. Začetek tekme je bil izenačen, nato pa so naši fantje zaigrali nekoliko bolje in iz napada v napad poviševali vodstvo. Tako je bil izid prvega polčasa 14:23. Želja trenerja je bila, da tudi v drugem polčasu igralci nadaljujejo z igro, ki je prinesla rezultat v drugem polčasu in da ponudi priložnost za dokazovanje vsem igralcem, vendar so se igralci že zadovoljili z zmago in igrali zgolj toliko, kot je bilo potrebno. Zmaga ni bila nikoli v drugem polčasu ogrožena, priložnost za igro pa so dobili tudi igralci, ki običajno ne igrajo veliko. Naslednji teden člansko ekipo čaka domača tekma proti RK Pomurje. Čas je tudi za prvo domačo zmago v spomladanskem delu prvenstva.