Zmagovit konec sezone!

DSC_2640

RK VELIKA NEDELJA : RD ALPLES ŽELEZNIKI 23:28 (11:9)

Velika Nedelja, športna dvorana. Gledalcev 48; Sodnika: Arlič Denis in Knez Vili

RK Velika Nedelja: Zorec 3, Kosi 1, Bombek 10, Mavrič 3, Bezjak, Bokša, Fekonja, Sok 1, Meško 1, Škrjanec, Lorenčič 4. Trener: Mesarec Robert, vodja moštva: Klemenčič Mitja.

RD Alples Železniki: Žagar J., Gortnar, Kavčič, Korošec 13, Štremfelj 3, Kržišnik 2, Žagar O. 4, Šter, Šmid, Arman 3, Božnar, Rant 1, Kavčič. Trener: Agron Šefketi, vodja moštva: Igor Dražetič.

Sedemmetrovke: RK Velika Nedelja 1(2), RD Alples Železniki 4(4)

Izključitve: RK Velika Nedelja 4, RD Alples Železniki 3

Zmagovit konec sezone!

Želja ekipe je bila, da sezono, v nasprotju z začetkom, zaključi zmagovito. Čakalo jih je še eno najbolj oddaljenih gostovanj v sezoni pri ekipe RK Velika Nedelja. Domača tekma se je končala z zmago naših fantov, vendar so bili gostje do zadnje minute povsem blizu, tako da je fante čakala težka tekma, sploh glede na dejstvo, da so se na gostovanje odpravili v zelo okrnjeni zasedbi.

Začetek tekme je minil v znamenju dobrih obramb na obeh straneh, saj je padlo zelo malo golov (v 15 min je bil rezultat 4:4), vseskozi pa so bili, razen na začetku tekme, domačini v prednosti za zadetek ali dva. Našim fantom napad nikakor ni stekel, ni bilo razpoloženega igralca, ki bi povlekel voz naprej, zato je domačinom tudi uspelo dobiti prvi polčas z rezultatom 11:9.

Drugi polčas so fantje pričeli odločeni, da tekmo zmagajo, hitro so izenačili in si priigrali tudi zadetek prednosti. Ob nekaj izključitvah in zelo dobri strelski formi domačega igralca Bombka, so domačini vseskozi uspeli držati priključek. V 45. minuti pa so naši fantje končno zaigrali kot znajo, pričeli so zadevati iz vseh položajev, obramba je bila skoraj neprepustna in tako so v naslednjih 9 minutah napravili delni rezultat 0:5. Domačini niso vrgli puške v koruzo, še sami so pritisnili na plin in se približali na samo dva gola zaostanka. Naše fante je manjša razlika predramila in so do konca tekme prednost zopet povišali na + 5 (23:28). Pohvaliti velja vse fante, saj so se vsi trudili po najboljših močeh in tako dosegli 11 zmago v sezoni.

Vožnja domov iz oddaljene Velike Nedelje je bila tako veliko bolj prijetna, kot pa da bi sezono zaključili s porazom.

Se vidimo ponovno 9. junija na DNEVU ROKOMETA!