1, 2, 3, nova rokometna sezona je tu!

ROKOMETNA ŠOLA »PLAVŽEK«

ROKOMET ZA VSAKEGA OTROKA

S pričetkom šolskega leta se na rokometni parket vrača tudi otroški smeh. V Rokometnem društvu Alples Železniki, zato vabimo vse dečke in deklice, da se nam pridružijo.

Najmlajši v Železnikih (1. in 2. razred) s športnim krožkom pričenjajo v sredo, 12.09.2018 v telovadnici OŠ Železniki. Krožek bo potekal vsako sredo med 15.30 in 16.30 uro v telovadnici OŠ Železniki in je brezplačen. Krožek bo kot že nekaj let doslej vodil Klemen Kušar, bivši rokometaš našega društva.

Najmlajši v Selcih (1., 2. in 3. razred) s športnim krožkom pričenjajo v četrtek, 13.09.2018 v telovadnici OŠ Selca. Krožek bo potekal vsak četrtek med 15.45 in 16.45 uro v telovadnici OŠ Selca in je brezplačen. Krožek bo vodila Eva Klemenčič, vsestranska športnica, ki bo otroke poleg rokometa naučila še marsikatere druge športne veščine.

Mini rokometaši (3. in 4. razred) imajo treninge dvakrat tedensko, pričenjajo pa v torek, 11.09.2018 ob 15.30 uri. Vpis je možen vsak torek med 15.30 in 17.00 uro, v telovadnici OŠ Železniki. Krožek bo vodila Manca Završnik, igralka ki je kar nekaj sezon igrala v 1. slovenski državni ligi, med drugim pa je tudi sestra našega uspešnega trenerja mlajših dečkov.

Mlajši dečki (5., 6. in 7. razred) s treningi pričenjajo v torek, 04.09.2018 v športni dvorani. Vpis je možen vsak torek med 15.30 in 16.30 uro v športni dvorani Železniki. Mlajše dečke bo vodil Rok Završnik, nekdanji igralec našega društva in kluba iz Škofje Loke.

Starejši dečki (8. in 9. razred) s treningi pričenjajo v ponedeljek, 03.09.2018 v športni dvorani. Vpis je možen vsak ponedeljek med 16.30 in 18.00 uro v športni dvorani Železniki. Starejše dečke bo vodil Matej Kejžar, naš dolgoletni trener in igralec, ki je svojo kariero pričel v Škofji Loki.

Ne bomo pa samo trenirali, čakajo nas tekme, odšli bomo na enodnevne in večdnevne turnirje po Sloveniji in tudi v tujini, predvsem pa se bomo družili, zabavali in sklepali nova prijateljstva.

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI NAŠEMU DRUŠTVU?
• ker ima rokomet v Selški dolini 60-letno tradicijo,
• ker smo urejeno društvo, ki deluje za dobro otrok in rokometa,
• ker imate radi igre z žogo,
• ker imate radi kolektivni šport,
• ker je rokomet eden izmed najbolj kompletnih športov,
• ker se radi družite s prijatelji in soigralci,
• ker je rokomet moja igra!

Vabljeni!