Ostalo

Derbi, ki to sploh ni bil?

45750982_581020285663732_6064256396159877120_o

MRK LJUBLJANA : RD ALPLES ŽELEZNIKI 42:25 (22:12)

Ljubljana, športna dvorana Krim. Gledalcev 50; Sodnika: Brecelj Bojan in Deržek Dušan

MRK Ljubljana: Lukman 4, Miličevič 2, Jaklič, Vadnjal, Pintar 2, Rebevšek, Gorjup 9, Ločičnik 5, Arih 1, Žabjek, Erak 11, Lešnjak, Kolmančič 6, Leskovar 2, Pikovnik, Zorn. Trener: Čotar Bojan, vodja moštva: Petrovič Vernikov Primož

RD Alples Železniki: Žagar 1, Kržišnik, Kavčič, Korošec 8, Rant 1, Štremfelj 6, Resnik 3, Stojanovič 2, Šmid, Arman 1, Božnar, Kutin, Šter, Tušek 3, Gartnar. Trener: Agron Šefketi, vodja moštva: Igor Dražetič.

Sedemmetrovke: MRK Ljubljana 2(3), RD Alples Železniki 7(8)

Izključitve: MRK Ljubljana 5, RD Alples Železniki 5

Preberi več

1, 2, 3, nova rokometna sezona je tu!

38828287_314553869335437_8365838961024696320_n

S pričetkom šolskega leta se na rokometni parket vrača tudi otroški smeh. V Rokometnem društvu Alples Železniki, zato vabimo vse dečke in deklice, da se nam pridružijo.

KOPER CUP 2018

20180402_094149

KOPER CUP 2018

V Kopru je potekal tradicionalni velikonočni turnir za mlade Koper Cup 2018. V Kopru je od petka do nedelje sodelovalo 110 ekip iz celotne Evrope, ki so se med seboj pomerili v različnih starostnih kategorijah, tako med dečki kot med deklicami.

7. ZAJČKOV TURNIR V RADEČAH

IMG_20180324_085702

Naše najmlajše selekcije (letniki 2007, 2008 in 2009) so se v soboto, 24. marca udeležili 7. Zajčkovega turnirja v Radečah. Zbor ob 6.30 uri pred športno dvorano, kamor so predvsem trenerji prišli še nekoliko utrujeni, igralci pa polni energije. Čakala nas je kar dolga pot do Radeč, kjer so nekateri malce počili, nekateri že navsezgodaj peli, drugi pa so se zamotili s pogovorom.

BEOGRAD 2017 – 3. dan

20171229_090553_HDR

BEOGRAD 2017 – 3. dan

Noč je bila tudi tokrat za večino veliko prekratka, ampak je bilo treba ustati kar zgodaj, saj je bil ob 7. uri zjutraj že zajtrk, ob 09. uri pa je mlajše dečke čakala tekma za 5.-8. mesto proti Škofji Loki, torej pravi gorenjski derbi sredi Beograda. Mlajši dečki so se odpravili na tekmo, starejši dečki pa na ogled Kalemegdana. Na tekmi se je poznalo, da so bile prejšnje noči prekratke in mlajši dečki niso bili kos nasprotnikom. Starejši dečki pa so se z avtobusom odpravili do Knez Mihailove ulice, potem pa so se odpravili na ogled Kalemegdana. Marsikdo tam še ni bil, najbolj pa je vse prav gotovo navdušila zbirka orožja. Ogledali so si vse od tankov, ladij, do raket,…