Škofljica premočan nasprotnik!

ŠRD ŠKOFLJICA PEKARNA PEČJAK : RD ALPLES ŽELEZNIKI – 29:24 (16:13)

Škofljica, športna dvorana, sodnika: Humek Jože in Škvarč Rok, delegat: Murko Uroš

ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak: Dolinšek – Kogoj 2, Kljun 11, Podmenik Mik, Regner 7, Hvala – Stojanovič, Rot, Vidmar 3, Pangerc 1, Majzelj 1, Krese 1, Bandalo – Magrič, Etling, Lipužič, Podmenik, Puc 3, Rot J. Trener: Obajdin Parfant Sebastjan, pomočnik trenerja: Podlogar Miha, vodja moštva: Rigler Janez.

RD Alples Železniki: Gartnar, Plestenjak 4, Pokorn 1, Kavčič 2, Berce 5, Bernik, Hajduk, Štremfelj 5, Strehar 3, Šmid 1, Božnar, Arman, Maček 1, Tušek 2. Trener: Agron Šefketi, pomočnik trenerja: Stare Kim.

Sedemmetrovke: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak 7(5), RD Alples Železniki 6(4);
Izključitve: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak 6, RD Alples Železniki 4;

Pomembna zmaga proti RK Črnomelj

IMG_20210430_202613

RD ALPLES ŽELEZNIKI : RK ČRNOMELJ – 25:20 (10:8)

Železniki, športna dvorana, sodnika: Kočevar Peter in Lesar Franc, delegat: Murko Uroš

RD Alples Železniki: Gartnar, Plestenjak 1, Pokorn N., Kavčič 1, Berce 5, Bernik, Hajduk, Štremfelj 6, Rant, Strehar 4, Božnar, Arman, Šmid 1, Maček 2, Tušek 5. Trener: Agron Šefketi, pomočnik trenerja: Stare Kim, vodja moštva: Igor Dražetič.

RK Črnomelj: Pezdirc 3, Medic 6, Schweiger, Kostelec 2, Jakofčič, Lozar 5, Bagarič, Horvat 1, Dokl, Malešič, Stariha 3, Radojčič, Šterk, Radoš, Dragovan. Trener: Šutej Zoran, vodja moštva: Jakovac Igor.

Sedemmetrovke: RD Alples Železniki 5(2), RK Črnomelj 4(4)

Izključitve: RD Alples Železniki 4, RK Črnomelj 4

Preberi več

Iz težkega gostovanja s pomembno zmago!

IMG_20210421_215817

RK GROSUPLJE : RD ALPLES ŽELEZNIKI – 25:32 (14:15)

Brinje, športna dvorana, sodnika: Colner Dejan in Šebek Luka, delegat: Frelih Marjan

RK Grosuplje: Magdalenič, Kitak A. 1, Pršina 6, Pišek, Mljuš, Zakošek, Butara, Kitak N., Slemenjak 4, Harbaš 1, Verič 1, Zafran 3, Lukan 6, Zakotnik 3. Trener: Podvršič Andraž, pomočnik trenerja: Kump Gašper, vodja moštva: Šiško Boštjan.

RD Alples Železniki: Gartnar, Plestenjak 1, Kavčič 3, Berce 8, Bernik 1, Hajduk, Štremfelj 4, Strehar 8, Šmid, Kutin, Pokorn M. 3, Tušek 4. Trener: Agron Šefketi, pomočnik trenerja: Stare Kim, vodja moštva: Igor Dražetič.

Sedemmetrovke: RK Grosuplje 2(2), RD Alples Železniki 4(4);
Izključitve: RK Grosuplje 3, RD Alples Železniki 4;

Preberi več

Alplesovci drago prodali svojo kožo

IMG_20210417_185655

RD ALPLES ŽELEZNIKI : RK SVIŠ IVANČNA GORICA – 29:34 (17:16)

Železniki, športna dvorana, sodnika: Gorišek Roman in Miklavčič Miha, delegat: Okleščen Dušan

RD Alples Železniki: Gartnar, Plestenjak, Pokorn N. 1, Kavčič 1, Berce 7, Strehar 3, Hajduk, Štremfelj 4, Rant, Šmid, Mirčevski 2, Pokorn M. 1, Maček 4, Tušek 6. Trener: Agron Šefketi, pomočnik trenerja: Stare Kim, vodja moštva: Igor Dražetič.

RK Sviš Ivančna Gorica: Komar, Tekavec 4, Knez 2, Tekavčič, Mlakar, Kutnar 6, Pirnat 2, Podržaj, Marojevič 9, Sašek 3, Bregar, Jerlah, Zaletelj, Košir M. 6, Košir D., Vidmar 2. Trener: Polak Aleksander, pomočnik trenerja: Aksentijevič Miloš, vodja moštva: Pekojl Gregor.

Sedemmetrovke: RD Alples Železniki 2(2)m RK Krško 2(2)