Zmagovit konec sezone!

RK VELIKA NEDELJA : RD ALPLES ŽELEZNIKI 23:28 (11:9)

Velika Nedelja, športna dvorana. Gledalcev 48; Sodnika: Arlič Denis in Knez Vili

RK Velika Nedelja: Zorec 3, Kosi 1, Bombek 10, Mavrič 3, Bezjak, Bokša, Fekonja, Sok 1, Meško 1, Škrjanec, Lorenčič 4. Trener: Mesarec Robert, vodja moštva: Klemenčič Mitja.

RD Alples Železniki: Žagar J., Gortnar, Kavčič, Korošec 13, Štremfelj 3, Kržišnik 2, Žagar O. 4, Šter, Šmid, Arman 3, Božnar, Rant 1, Kavčič. Trener: Agron Šefketi, vodja moštva: Igor Dražetič.

Sedemmetrovke: RK Velika Nedelja 1(2), RD Alples Železniki 4(4)

Izključitve: RK Velika Nedelja 4, RD Alples Železniki 3

Preberi več

V zadnji sekundi ob točko!

23844539_1950860591904517_5174105981558641849_n

RD MOŠKANJCI GORIŠNICA : RD ALPLES ŽELEZNIKI 31:30 (16:13)

Gorišnica, športna dvorana. Gledalcev 50; Sodnika: Fink Boris in Vesel France

RD Moškanjci – Gorišnica: Mendaš, Šandor 9, Bedrač 3, Horvat, Ozmec 3, Arnuš 4, Vesenjak 3, Foršnarič, Geč 6, Ranfl, Letonja, Geč, Zorli 1, Ivančič, Tement, Leben 2. Trener: Lozinšek Jakob.

RD Alples Železniki: Gartnar, Žagar J., Korošec 13, Štremfelj 6, Rant 3, Kržišnik 2, Žagar O. 3, Šmid 1, Stojanovič 1, Šter, Arman, Božnar 1, Kavčič. Trener: Agron Šefketi.

Sedemmetrovke: RD Moškanjci – Gorišnica 3(3), RD Alples Železniki 5(7)

Izključitve: RD Moškanjci – Gorišnica 3, RD Alples Železniki 3

Preberi več

Zaslužena zmaga vodilne ekipe lige!

IMG_20171001_114416

RD ALPLES : ŠD MOKERC – IG 25:32 (13:17)

Železniki, športna dvorana. Gledalcev 50; Sodnika: Košir Silvo, Kočevar Peter

RD Alples Železniki: Gartnar, Žagar J., Gortnar, Korošec 4, Štremfelj 7, Rant 4, Kržišnik 2, Žagar O. 3, Stojanovič, Šmid 2, Kutin, Arman, Šter, Božnar, Resnik 2, Kavčič. Trener: Agron Šefketi.

ŠD Mokerc – Ig: Virant 3, Gorišek 2, Žagar Ž., Žagar M. 1, Leš 1, Ambrož, Comino, Tabaković 13, Javoršek, Legen, Glavan, Žagar Ž. 6, Maričič 1, Hostnik 4, Virant T., Cimerman 1. Trener: Volk Luka, vodja moštva Žagar Jože.

Sedemmetrovke: RD Alples Železniki 6(8), ŠD Mokerc – Ig 7(8)

Izključitve: RD Alples Železniki 6, ŠD Mokerc – Ig 7

KOPER CUP 2018

20180402_094149

KOPER CUP 2018

V Kopru je potekal tradicionalni velikonočni turnir za mlade Koper Cup 2018. V Kopru je od petka do nedelje sodelovalo 110 ekip iz celotne Evrope, ki so se med seboj pomerili v različnih starostnih kategorijah, tako med dečki kot med deklicami.

7. ZAJČKOV TURNIR V RADEČAH

IMG_20180324_085702

Naše najmlajše selekcije (letniki 2007, 2008 in 2009) so se v soboto, 24. marca udeležili 7. Zajčkovega turnirja v Radečah. Zbor ob 6.30 uri pred športno dvorano, kamor so predvsem trenerji prišli še nekoliko utrujeni, igralci pa polni energije. Čakala nas je kar dolga pot do Radeč, kjer so nekateri malce počili, nekateri že navsezgodaj peli, drugi pa so se zamotili s pogovorom.