PODARI 1% DOHODNINE RD ALPLES ŽELEZNIKI

RD ALPLES ŽELEZNIKI (3)

Dohodninska zakonodaja v Sloveniji omogoča vsakemu državljanu, da do 1 odstotek odmerjene dohodnine, posreduje v različne namene. V kolikor posameznik tega ne stori, gre ta odstotek dohodnine avtomatično v proračun, saj gre za dohodnino, ki jo sicer plačate državi.

Preberi več

PLAVŽKOVA ROKOMETNA ŠOLA

Z_I_5365-HDR

Tudi če ste zamudili, prijave sprejemamo skozi celotno šolsko leto! Z športnim krožkom in mini rokometom želimo otroke spodbuditi k gibanju, razvijanju sposobnosti in motoričnih zmogljivosti.

Preberi več

ZANESLJIVA ZMAGA

DSC_1982

Članska ekipa je v 3. krogu prvič igrala doma in dosegla zanesljivo zmago. Po dveh težkih porazih na gostovanju, kamor so odšli z zdesetkano ekipo in niso morali parirati nasprotnikom, je bila tokrat ekipa skoraj popolna, od prvokategornikov je manjkal samo poškodovani Pokorn, ki okreva po zvinu gležnja.

Preberi več

ČLANSKA EKIPA

Z_I_5318-HDR

S tekmo na Ptuju, se v soboto pričenjajo tudi tekme za našo člansko ekipo. Na prvem gostovanju se bodo pomerili z ekipo, ki ji je v lanski sezoni le malo zmanjkalo do napredovanja v višji rang, kar jih prav gotovo tudi letos postavlja za enega izmed favoritov letošnje lige. S tem namenom se je na trenerski stolček usedel legendarni slovenski kapetan reprezentance Uroš Šerbec, poleg njegovega prihoda, pa je ekipo okrepilo nekaj igralcev tudi iz RK Celje Pivovarna Laško.

Preberi več

Kadetska ekipa

Z_I_5257-HDR

Poleg mladinske ekipe, imamo letos tudi kadetsko ekipo, ki pa je združena z ekipo RK Cerklje. Še v lanskem letu starejši dečki A, torej leto mlajši od preostalih, bi se težko enakovredno borili z nasprotniki, zato smo se odločili, da se povežemo z RK Cerklje in s skupnimi močmi napadamo čim boljšo uvrstitev. Kadetska ekipa bo imela še zmeraj treninge v Železnikih, tekme pa se bodo igrale ali v Železnikih, ali pa v Cerkljah, odvisno kakšno bo stanje z dvorano v Cerkljah in ali bo možno prvenstvene tekme igrati pri njih. Za naše fante bo kot trener na treningih skrbel Nejc Berce.

Preberi več