PLAVŽKOVA ROKOMETNA ŠOLA

Z_I_5365-HDR

PLAVŽKOVA ROKOMETNA ŠOLA

Tudi če ste zamudili, prijave sprejemamo skozi celotno šolsko leto! Z športnim krožkom in mini rokometom želimo otroke spodbuditi k gibanju, razvijanju sposobnosti in motoričnih zmogljivosti.

Brez športne aktivnosti ni uspešnega in zadovoljnega življenja, zato vas vabimo, da starši svojega otroka vpišete v Plavžkovo rokometno šolo, kjer bodo otroci skozi zabavne igre osvajali igre z žogo, se učili o rokometnih pravilih in rokometni igri.

Otroke želimo navdušiti za udejstvovanje s športom, razvijati njihove motorične sposobnosti, predvsem pa želimo z dobrim delom in odličnim trenerskim kadrom doseči prepoznavnost rokometne šole.

V letošnjem letu je bila ustanovljena tudi Gorenjska liga v mini rokometu, kjer otroci lahko pokažejo, kaj so se že naučili, nikakor pa tu ni poudarek na rezultatu, ampak na zabavi in druženju. Za nami je že prvi turnir v Radovljici, ki je odlično uspel, tudi naši fantje in dekle pa so pokazali, da se lahko kosajo z vsemi nasprotniki.

Nikoli ni prepozno:

– Športni krožek za 1. in 2. razred – vsak ponedeljek med 16.30 in 18. uro v Športni dvorani Železniki

- Mini rokomet za 3., 4. in 5. razred – vsako sredo med 16. in 17. uro ter petek med 17. in 18. uro v telovadnici OŠ Železniki.

Več informacij: obvestila@rdalples-drustvo.si ali 040/559-639.

Sledite nam na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.