KOPER CUP 2018

20180402_094149

KOPER CUP 2018

V Kopru je potekal tradicionalni velikonočni turnir za mlade Koper Cup 2018. V Kopru je od petka do nedelje sodelovalo 110 ekip iz celotne Evrope, ki so se med seboj pomerili v različnih starostnih kategorijah, tako med dečki kot med deklicami.

1522487656342

Tudi naše društvo je že 3. zapored sodelovalo na tem turnirju, tokrat s selekcijo dečkov, letnika 2006 in mlajših. V soboto in nedeljo so odigrali 5 tekem in sicer proti RK Celje Pivovarna Laško, RD Koper 2013, RK Maribor Branik, MRK Opatija in RK Maksimir Pastela.

1522564881501

Glede na to, da so bili igralci večinoma leto ali dve mlajši, rezultat ni bil v ospredju, pač pa predvsem športno druženje, pridobivanje novih izkušenj in sklepanje prijateljstev. Taki turnirji so na začetku pomembni predvsem zato, da soigralci postanejo pravi prijatelji, pravi soigralci in to se potem pokaže tudi na igrišču. So pa fantje in dekle pokazali borbenost in velik napredek napram začetku sezone, tako da se že veselimo novi tekem.