Nova sezona je pred vrati

individual-fb-cover-photo-template2-tekme2

V soboto, 08.10.2016 pričenja s tekmovanjem tudi članska ekipa. Ekipa je v primerjavi z lansko sezone kar precej spremenjena. V ekipi ni več Alena Damijana, ki je odšel v svoj matični klub RD Urbanscape Loka, ki nastopa v 1. državni ligi, Mateja Tuška, ki se je odločil, da zaigra za RK Cerklje v 1.B ligi, z igranjem pa so prenehali Jože Kamenšek, Lenart Bergant in Anže Žontar, poškodovana pa sta Gašper Čufar in David Božnar.

Več priložnosti za igro bodo zato v letošnji sezoni dobili mlajši igralci naše rokometne šole, na posodo pa so prišli Rok Kržišnik in Nejc Stojanovič iz Škofje Loke, ter Klemen Janežič iz Cerkelj.

Ekipo bosta še naprej vodila trener Agron Šefketi in pomočnik Matej Kejžar, ki sta ekipo prevzela v na začetku spomladanskega dela prejšnje sezone. Fantje so s treningi pričeli s prvim dnem avgusta, tako da se bo do prve tekme nabralo kar nekaj treningov. Ekipa je odigrala štiri prijateljske tekme, na katerih pa igralci še niso pokazali pravega obraza, med drugim tudi zato, ker ekipa nikoli ni zaigrala v popolni postavi.

Za začetek v domačo dvorano prihaja ekipa RK Arcont iz Gornje Radgone, ki je v lanski sezoni v 2. državni ligi zasedla 7. mesto s 6 zmagami, 2 neodločenima izidoma in 8 porazi. Gostom bo gotovo cilj, da iz naše dvorane odnesejo prvi točki v letošnji sezoni in da presenetijo, tako kot so v lanski sezoni, ko so na prvi domači tekmi premagali kasnejšega prvaka lige RD Rudar iz Trbovelj. Domači fantje se bodo torej za zmago morali potruditi, pokazati vse kar znajo, do zmage pa jim lahko pomagate tudi navijači z navijanjem, kot v lanski sezoni.

Zato vabljeni v soboto, 08.10.2016 ob 19.00 uri, da pridete na tekmo in pomagate domačim fantom do prve zmage že na začetku sezone.

Vabljeni!