Prekinjena vsa tekmovanja pod okriljem RZS

GLASOVANJE-ROKOMETnet-55-752x440

Iz sedeža Rokometne zveze Slovenije smo prejeli odločitev, da se z vključno današnjim dnem, 12.03.2020, DO PREKLICA ZAUSTAVIJO vsa tekmovanja v vseh članskih ligah in tekmovanju mladih.

V RD Alples Železniki so tako do nadaljnjega preklicani vsi treningi in ostale aktivnosti znotraj društva. O nadaljnjih korakih vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani, na FB profilu kluba in po ostalih elektronskih poteh.

Obvestilo Rokometne zveze Slovenije:

Spoštovani,

Vodstvo Rokometne zveze Slovenije je sprejela odločitev, da vključno z današnjim dnem, 13. 3. 2020 do nadaljnjega prekinja vsa tekmovanje v vseh članskih ligah in tekmovanju mladih.
O nadaljevanju tekmovanja boste tako klubi, sodniki in delegati pravočasno obveščeni, ko bodo organi Republike Slovenije ocenili, da ponovno obstajajo pogoji za zbiranje oseb na javnih prireditvah v zaprtih prostorih.

To odločitev je sprejelo vodstvo RZS, skupaj s predsedniki članskih lig in P ZRKTM glede na seznanitev s trenutnim mnenjem uradnih organov RS glede preprečitve in zajezitve širjenja korona virusa.

Klube naprošamo, da dosledno upoštevajo odločitev o prekinitvi vseh tekmovanj.

Ostalo delovanje RZS bo potekalo nemoteno.