TURNIR BEOGRAD 2017 – 2. dan

20171228_204751

TURNIR BEOGRAD 2017 – 2. dan

,… noč je bila za vse prekratka, saj smo imeli ob 7. uri zjutraj že zajtrk. Ta je bil zelo okusen, predvsem pa je bilo zelo veliko izbire, tako da je lahko vsak od igralcev, ki so običajno nekoliko bolj izbirčni dobil nekaj zase. Po zajtrku je sledila priprava športne opreme, potem pa so se igralci odpravili vsak na svojo tekmo. Mlajši dečki so glede na rezultate prejšnjega dne igrali tekmo za prvo mesto v skupini in s tem borbo za najvišja mesta proti ekipi AS 7. Začeli so nekoliko bojazljivo do polčasa pa uspeli izenačiti, sodniki pa niso nikakor dovolili, da bi tudi povedli. Na koncu so izgubili z rezultatom 9:11, prisotnega je bilo kar nekaj razočaranja, pa ne toliko nad rezultatom, kot nad sodniškim parom. Starejše dečke je čakala tekma proti RK Partizan. Dolgo časa so se uspešno borili proti močnejšim tekmecem, na koncu pa klonili z rezultatom 7:18.

rokometni turnir Beograd 2017 (25)

Po tekmah je sledil obvezni počitek, potem pa je bil že čas za kosilo, okusni čevapčiči so teknili prav vsem. No nekateri bi si raje privoščili palačinke:). Popoldne sta sledili novi tekmi za obe ekipi. Starejši dečki niso bili kos ekipi RK Beograd, zato pa so se zmage nad RK Partizan veselili mlajši dečki, ki so zmagali z rezultatom 6:4.

20171228_121950

Sledila je okusna večerja, postregli so nam z pleskavicami. Da pa niso igralci odšli v Beograd zgolj igrati tekem, smo se zvečer odpravili na ogled lepo okrašenega Beograda. Odpravil smo se tudi na Knez Mihailovo ulico, kjer smo si nakupili tudi nekaj spominkov za domače. Kljub pozni uri prihoda v hotel igralci seveda niso takoj zaspali, kar pa je pustilo nekaj posledic v naslednjem igralnem dnevu:).

20171228_204751