Kadetska ekipa

Z_I_5257-HDR

Poleg mladinske ekipe, imamo letos tudi kadetsko ekipo, ki pa je združena z ekipo RK Cerklje. Še v lanskem letu starejši dečki A, torej leto mlajši od preostalih, bi se težko enakovredno borili z nasprotniki, zato smo se odločili, da se povežemo z RK Cerklje in s skupnimi močmi napadamo čim boljšo uvrstitev. Kadetska ekipa bo imela še zmeraj treninge v Železnikih, tekme pa se bodo igrale ali v Železnikih, ali pa v Cerkljah, odvisno kakšno bo stanje z dvorano v Cerkljah in ali bo možno prvenstvene tekme igrati pri njih. Za naše fante bo kot trener na treningih skrbel Nejc Berce.

Prepričani smo, da bodo vsi fantje dobili minutažo, ki si jo bodo prislužili z pridnostjo na treningih. Najbolj prizadevni, si bodo prislužili tudi vpoklic na tekme mladinske ekipe, kar so v letošnji sezoni že občutili predvsem Panjtar z dvema zadetkoma in Svit Šubic s premiernim zadetkom za mladinsko ekipo na prvi tekmi. Naj jim bo to tudi motivacija za treninge.

Kadetska ekipa bo na začetku sezone igrala v skupini  KVALIFIKACIJE 2. LIGA CENTER – KADETI, kjer jim bodo nasproti stale ekipe RK GROSUPLJE, RK ČRNOMELJ in RK KOČEVJE.

Da pa ne bodo na prve tekme prišli povsem nepripravljeni, jih že ta vikend čaka mednarodni turnir v Cerkljah, kjer bosta nastopili še ekipi RK KRONOS in SC FERLACH. Že po tem turnirju se bo videlo, kam lahko sežejo naši kadeti.