NOVA SEZONA JE PRED VRATI

DSC_6213

Mlajše selekcije komaj čakajo, da se pričnejo tekme, saj je bila bera tekem v lanski sezoni precej osiromašena, med tem ko članska ekipa je skoraj komaj dobro zaključila, že je pred vrati prva tekma nove sezone 1. B DRL.

Za začetek člansko ekipo čaka gostovanje pri novincu v ligi, ekipi RK FRANKSTAHL RADOVLJICA, ki si jo boste lahko ogledali tudi preko povezave https://youtu.be/nW0EYc09scI. Ekipa Radovljice je v letošnji sezoni sicer novinec v ligi, vendar je že včerajšnja tekma med prav tako novincem v ligi iz Gorišnice in močno ekipo Rudarja, ki so jo dobili igralci iz Gorišnice pokazala, da sta obe ekipi, ki sta prišli iz 2. DRL, izredno močni.

Poleg tega pa so v začetku letošnje sezone vse naše ekipe izredno hendikepirane. V začetku septembra se je v dvorani pričelo z menjavo parketa, ki je bila nujno potrebna, sprašujemo se edino, zakaj šele septembra? Tako smo postali brezdomci, treniramo zunaj, v neprimerni šolski telovadnici in pa v dvorani v sosednji občini Gorenja vas – Poljane.  Kaj bo to pomenilo za uigranost članske ekipe, se lahko samo sprašujemo.

Tudi sestava članske ekipe še ni dokončna. Feliks Strehar, v lanski sezoni najboljši strelec ekipe, se je odločil prestopiti v RD Rudar iz Velenja, zapustil nas je tudi odlični vratar Vasil Hajduk. Poškodovan je Božnar David, glede nadaljevanja igranja se odloča Nejc Stojanovič. Tilen Šmid je odšel na študentsko izmenjavo,…

Namesto Hajduka, se je ekipi priključil vratar Žan Berčič, to pa je zaenkrat vse, kar se tiče okrepitev. Ekipa bo, glede na lansko sezono torej nekoliko osiromašena in veliko mlajša, saj bodo vrzel poskušali zakrpati mlajši igralci našega kluba.

Danes kot rečeno, ob 19.00 prva tekma članske ekipe v Radovljici, tudi pred navijači. Kdor si tekmo želi ogledati, mora izpolnjevati pogoj PCT. Želimo si uspešnejšega pričetka kot lansko sezono, fantje so pridno trenirali, ali bo to dovolj, pa bomo že prav kmalu zvedeli!