Z NOVIM TRENERJEM V NOVO SEZONO

IMG_20210421_215803

Z NOVIM TRENERJEM V NOVO SEZONO

Članska selekcija že nekaj časa pridno trenira, mlajše selekcije pa so ravno dobro pričele s treningi. Tako kot lansko leto, tudi letos članska ekipa prvo tekmo igra proti novincu v ligi in sicer proti ekipi RK Velika Nedelja. Lansko leto smo sicer prvo tekmo odigrali v gosteh, tokrat novince v ligi pričakujemo doma.

Kljub temu, da gre za novince v ligi, pa lahko vlogo favorita pripišemo gostom. Domača ekipa bo namreč večino tekem jesenskega dela odigrala močno oslabljena, poškodovani igralci iz lanske sezone poškodb še niso sanirali,… Vendar fantje puške v koruzo ne bodo vrgli, ampak se bodo borili po najboljših močeh.

Ekipa je poimensko enaka lanski, poslovil se je le Feliks Strehar, ki je sicer zadnji del sezone bil poškodovan, vrnil se je v matični klub v Škofjo Loko. Poslovil se je tudi trener Agron Šefketi in njegov pomočnik, Kim Stare. Ekipo je prevzel Marko Berce. Več o novem trenerju pa kdaj drugič.

Na željo gostujoče ekipe bo tekma že v petek, ob 18.30 uri v domači dvorani. Za vse tiste, ki si tekme ne boste morali ogledati v živo, pa bo omogočen tudi ogled preko računalnika.